Országúti motorgumi


ORSZÁGÚTI MOTORABRONCSOK

Continental Abroncsok

ContiRace Attack Street

Continental ContiRace Attack Street

Utcai verseny abroncs: az utcára vitt verseny erő.

*Precíz kanyarvétel az extrém dőlésszövegknél megnövelt futófelülettel, köszönhetően az első kerekek kitűnő profiljának.

* 0 fokos övszerkezet az első és hátsó keréknél a jobb stabilitás és visszajelzés érdekében fékezésnél és kanyarból való kigyorsításnál

*Továbbfejlesztett futófelületi mintázat az Attack-család alapjaira építve egy megnövelt slick felülettel a vállrészen a nagyobb kontrol és tapadás érdekében

ContiRace Attack comp.

Continental ContiRace Attack comp

Nagy teljesítményű abroncs a versenypályára. 

* Nagy teljesítményű versenyabroncs mely különböző keverék összetételben kapható a tökéletes alkalmazásért minden körülmény közt.

ContiRace Attack Rain/wet

Continental ContiRace Attack rain

Esőabroncs versenypályára. 

 *Továbbfejlesztett mintázat a megfellő vízkiszorítás és tapadás eléréshez extrém vizes        versenykörülmények mellett. 

 *Kontrolálható vezethetőségnek kitűnő vonóerőt biztosít még kemény vezetés mellett is a mesteri   verseny keverék összetétel miatt.

ContiSport Attack

Continental ContiSport Attack

Szupersportos országúti gumiabroncs, amely a versenypályán is megállja a helyét. 

 * 0 fokos acélöves szerkezet az első és hátsó abroncsoknál, valamint kitűnő stabilitás és minimális felállító nyomaték nagy sebességű kanyarodáskor.

 * Kiváló tapadás száraz és nedves időjárási körülmények között. Nagyon rövid felmelegedési szakasz a "fekete Chili"-vel jellemzett gumikeveréknek köszönhetően

 * Kanyar előtti fékezésnél jól ellenőrzés alatt tartható

 * Jól meghatározható és kiszámítható kitörési jellemzők a maximális dőlési szögnél

 * Extravagáns, korszerű sportmotorokhoz kifejlesztett innovatív profil mintázat.

Dunlop Abroncsok

 

Sportmax GP RACER D211

Dunlop Sportmax GP racer

Motorosok csak a legjobbal vannak megelégedve. Ez pedig nem más , mint a D211 GP, a versenyabroncs, amely forgalomba hozatala óta a világ motorsportjának minden szintjén győztes - klub, nemzeti és nemzetközi szinten is. 
A legyőzhetetlen abroncs egyedülálló sikerének titkát most az országúti motorosok előtt felfedtük.
Az új országúti Sportmax GP Racer D211 abroncs Multi-Tread keveréke nagyszerű tapadást, pontos visszacsatolást és lassú kopást biztosít a hosszabb élettartamért, 
a forradalmi NTEC rendszer pedig olyan nyomásnövelő opciót kínál, ami még a legelhivatottabb track day fanatikusok, és az egyszerű sportmotorosok igényét is kielégíti a futásteljesítmény korlátozása nélkül.

Sportmax SportSmart

Dunlop sportmax sportsmart

Képzelje el, hogy megtervezheti saját sportabroncsát! Milyen műszaki tulajdonságokkal ruházná fel? Versenyminőségű tapadással? Nedves út előreláthatóságával? Túra-élettartammal? Mit szólna hozzá , ha mindhárom tulajdonság egy abroncsban is elérhető lenne? Ez az, amit a Dunlop az új dinamikus SportSmart abroncsával elért. A Multi-Tread nagy futásteljesítményt nyújt Önnek, továbbá magabiztosan motorozhat nedves és száraz útpályán egyaránt, A Dunlop egyedi NTEC rendszere segítségével elvégezheti a SportSmart keréknyomásának 
finombeállítását is teljesen összekapcsolt track day teljesítményhez. Szupersport és hipersport motorosok számára, a SportSmart az az abroncs, amit magának tervezne.

Sportmax Qualifier II.

Dunlop Sportmax qualifier II.

A Multi-Tread(MT) keverék alkalmazásával a nagy teljesítményű Sportmax Qualifier II a valódi motorosok igényeit szem előtt tartva készült. A qualifier II szupersport abroncsok folyamatos útvisszajelzést és borotvaéles kormányzási pontosságot nyújtanak , ezen kívül biztosítják a tovább fejlesztett nedves tapadás előnyeit. 
Az új és egyedi Multi-Tread(MT) keverékek , széles üzemi hőmérséklettartományban biztosítják a gyors bemelegedést, valamint kiváló nedves és száraz tapadást garantálnak anélkül, hogy ez a futófelület-kopás kárára lenne, biztosítva egyúttal a motorosok számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki a motorkerékpárjaikból. A szövetváz feszültségét szabályozó rendszer(Carcass Tension Control System - CTCS) technológia lehetővé teszi, hogy az abroncsszövetváz különböző területeit különböző feszültségszintekhet igazítsák, ezáltal szabályozható az adott területre eső merevség és jobb rugózási jellemzők érthetők el.

Sportmax Mutant

Dunlop Sportmax Mutant

A sportmax Mutant kifejezetten a magas elvárásokat támasztó, utcai supermoto motorosok számára készült. 
Agresszív futófelületmintázata, könnyű abroncsszövetváza és optimalizált profiljai folyamatos kormányozhatósági visszajelzést biztosítanak, amelyet az európai magazinok is dicsérték. 
Az alapos teszteléseknek köszönhetően kiváló tapadást biztosít még a legrosszabbidőjárási és motorozási feltételek mellett is.

Sportmax RoadSmart

Sportmax Roadsmart

A multi-Tread(MT) Sportmax Roadsmart 2008-as forgalomba hozatala forradalmasította a túrasport ágazatot. Univerzális abroncsoként széles választékot nyújt mindenfajta motor sázmára, 
roadster/naked motoroktól kezdve eégszen a GT és szupersport motorokig.
Az európai újságírók magasztalták egyenes vonalú stabilitását és pályán, aszfalton és nedves időjárási körülmények között egyaránt kiemelkedő kormányozhatóságát, az összehasonlító tesztek alapján pedig kategóriavezető túra-sport abroncsként értékelték. Összefoglalva, a Sportmax Roadsmart a futásteljesítmény, tapadás, kormányozhatóság, és stabilitás legideálisabb ötvözetés nyújtja a hozzáértő motorosoknak.

Arrowmax GT501

Dunlop arrowmax gt 501

Piacra kerülő nagy teljesítményű japán és európai motorok növekvő száma ellenére sok motorkerékpáros még mindig a BMW R90/S, Honda CB750 és Kawasaki Z1 modellekhez hasonló régi géepket szereti.
Az abroncs ugyanolyan fontos a klasszikus motorkerékpárok szerelmesei sázmára is , akik ki szeretnék használni a legújabb tervezési technológiák és fejlesztések előnyeit, de meg akarják a gépük autentikus megjelenését. Az Arrowmax GT501 egy középkategóriás túra-sport abroncs, amelyet a legnagyobb kihívást jeloentő motorozási feltételek mellett teszteltünk, és amely tökéleters egyensúlyt teremet a régmúlt és a jelen között.

Elite 3

dunlop elite 3

Az Elite 3 abroncs első osztályú nedves úttapadást és kiemelkedő tartósságot biztosít. Az abroncs futófelületének barázdamintázata tompítja az úthibák hatásait és hozzájárul a jó kopásállósághoz.é A profil optimális kialakításának köszönhetően kiemelkedő az egyenes vonalú stabilitás és nagyobb a kanyarodási mozgékonyság, amely bedőléskor sokkal biztonságosabb érzést nyújt
Az Elite 3 Bias abroncs a nagy túramotorkerékpárok széles választékához használható, valamint a legnépszerűbb cruiser motorok némelyikéhez is, ugyanakkor a széles kialakítású Elite 3 Radial bizonyára mély benyomást kelt!.

 Forrás: Dunlopmotorcycle.eu