Terep gumi


TEREP MOTORABRONCSOK

Continental Abroncsok

Enduro

 

ContiTrail Attack

Continental ContTrail Attack

 Többfunkciós abroncs a nagyteljesítményű túraendúroknak fejlesztve.

* Precíz kanyartétel az extrém dőlésszögeknél megnövelt futófelülette, köszönhetően az első kerekek kitűnő profiljának

* 0 fokos övszerkezet a hátsó keréknél jobb stabilitást és kényelmet biztosít mind nagy sebesség mind nagy terhelés mellett

* Megerősített abroncsszerkezet az első keréknél új dizájnú futófelületi mintázat a nagyobb fokú kezelhetőség és optimalizált futásteljesítmény érdekében

* Megújult keverék összetétel túrázásra fejlesztve jó tapadás biztosít száraz és nedves körülmények közt kitünő futásteljesítménnyel kombinálva

ContiEscape

Continental ContiEscape

 

Speciális gumiabroncs azoknak, akik épített úton és könnyű terepen egyaránt otthonosan mozognak.

* Optimalizált futófelületi anyagösszetétel változatos időjárási és útviszonyokhoz

* Jó vonóerő átadás a mélyebb, sáros terepre tervezett futófelületi mintázatnak köszönhetően

* Nagy túra-futásteljesítmény

TKC 80

Continental TKC 80

 

Jól bevált, univerzális országúti és terepgumiabroncs.

* Hosszútávú szabadidős túrákra és túraversenyekre tesztelt abroncs

* Öntisztuló futófelületi mintázat

* Nagy oldalstabilitás lágy felületeken

* Nagyon jó futási tulajdinságok országúton, a mélyebb hornyok ellenére is

Dunlop Abroncsok

Terep

 

Geomax MX11

Dunlop Geomax MX11

A Geomax MX11 kimagasló teljesítményt nyújt homokos terepen. Európában kifejlesztve speciálisan a helyi motorozási feltételeknek megfelelően, tökéletesen eleget tesz a hétvégi és profi cross versenyzők igényeinek egyaránt.

Geomax MX31

Dunlop MX31

Ideálisan alkalmazkodik a lágy talajokhoz, innovatív jellemzőinek köszönhetően mélyebbre tud ásni, mint az előző generációs D773, így fokozódik a keréktapadás a laza és egyéb kihívást jelentő terepeken. A szabadalmazott, finoman kidolgozott vállblokkok kisebb pontba keskenyednek el, így a bütykök határozottabban tudnak belekapaszkodni a sár és homok lágyabb rétegei alatti, szilárdabb talajba. A keréktapadás segítésére tervezőink a teljes blokkfelület területének korlátozásával szélesebb futófelület-profilt és nyitottabb mintázatot alakítottak ki a futófelület közepén. A váll területen optimalizáltuk az üres/teli arányt, és a váll blokkok alakja sokkal kerekebb lett, hogy a bütykök belevájódhassanak a lágy talajba, és ne a felszínen ússzanak.

Geomax MX51

Dunlop geomax Mx51

A közepesen nehéz terepre készült Geomax MX51 teljesen új futófelület-mintázatot kapott, amely fokozza az egyenes vonalú keréktapadást, a kanyarodási tapadást, a kormányozhatóságot, a fékezést, a lengéscsillapítást és a tartósságot a D756-os sorozattal összehasonlítva. Az összehasonlító tesztek szerint a futófelület nyitottabb középső része javítja az egyenes vonalú gyorsulást, és a vállaknál kialakított nagyobb futófelület (nagyobb üres/teli arány) kiváló kanyarodási tapadást biztosít.

Geomax MX71

Dunlop Geomax MX71

A teljesen új Geomax MX71 az élvonalbeli technológiát képviseli. Futófelülete forgásirányos, elől és hátul egyaránt, optimális teljesítményt nyújtva fékezéskor és gyorsuláskor is. A hátsó abroncsok speciális tekercselt blokkos kialakítása és a blokkok egyedi eloszlása éaz első abroncson megnöveli a motor irányíthatóságát közepes és keményre döngölt terepen egyaránt. Összehasonlító vizsgálataink szerint az MX71-et keréktapadás, a kormányozhatóság, a fékezés és a lengéscsillapítás terén kategóriagyőztes, a kanyarodási tapadás, a stabilitás és a tartósság korlátozása nélkül.

D952

Dunlop D952

A d952 abroncsot kifejezetten a szabadidős terepezők sázmára fejlesztettük ki. A D952 futófelület-mintázata a népszerű D752 módosított változata: Megnövelt sugár a bütykök alapjainál, illetve tartósság jellemzi. Új futókeverék , amely nagyszerű tapadást és kiváló tartósságot biztosít. Kitartóan és keményen dolgozik szélsőségesen változó feltételek esetén is.

D803

Dunlop d803

Az első és a második helyezés közötti különbség millimétereken vagy másodperceken múlhat. A kimagasló hatékonyságot, tapadást és erőt biztosító abroncs mindent eldönthet. A D803 az első számú választás a profi és amatőr triál motorosok számára egyaránt. A rugalmas abroncsszövetváz és a fejlett gumi futókeverék jobb lengéscsillapítást és tapadást biztosít, ugyanakkor a kemény peremezés fokozza a hátsó abroncs stabilitását és fordulási képességét.

D908RR (rally raid)

Dunlop d908 rr

A D908 RR rally Raid abroncsot kifejezetten a sivatagi és a cross-country versenyekhez fejlesztették ki. Méltó társként erősíti a leújabb generációs enduro motorok teljesítményét, és felülmúlhatatlan teljesítményt nyújt homokon, sziklás és kemény talajon. A D908RR Rally Raid utcai használatra is alkalmas, így használhatja a versenyhez való eljutáshoz és a hazatéréshez is.

Geomax Enduro

Geomax Enduro

 

A Geomax Enduro egy utcai használatra jóváhagyott versenyabroncs, amelyet szélsőséges feltételek között teszteltek, és megfelel a jelenlegi FIM előírásoknak. A GEomax Enduro megfelelően átalakított szövetvázzal rendelkezik, amely megfelel az enduro gépek magas szintű követelményeinek, és a szövetváz az új profillal együttműködve tovább fokozza a tartósságot és a kormányozhatóságot. A nagyobb profil segíti a jobb visszajelzést, amely biztosítja, hogy mindig ura legyen motorjának, és magabiztosan feszegethesse a határokat - biztonságosan.

Forrás: Dunlopmotorcycle.eu